marcel de laat 2020

Marcel de Laat

Marcel wordt door het team omschreven als een fijne leidinggevende, met volle aandacht voor de mens achter de werknemer.

Lees meer

marcel de laat 2020

Angelique de Laat

Angelique is zakelijk, maar wel altijd met de mens voorop. Ze is gezellig, met een no-nonsens mentaliteit.

Lees meer

marcel de laat 2020

John van Woerkom

John is verantwoordelijk voor de particuliere verkoop binnen het bedrijf. Daarvoor komt hij bij u aan huis, om de situatie ter plekke te beoordelen.

Lees meer

marcel de laat 2020

Rick van Woerkom

Rick is leergierig en houdt ervan om kansen te pakken als ze zich voordoen.

Lees meer

marcel de laat 2020

Tim Bijsterbosch

Tim is punctueel en bijzonder klantvriendelijk.

Lees meer

marcel de laat 2020

Stijn Witbols Feugen

Stijn komt uit de horeca en is de jongste telg in onze montage.

Lees meer

marcel de laat 2020

marcel de laat 2020

Freek Bogers

Wanneer zich een technisch probleem voordoet zal hij alles in het werk stellen dit secuur op te lossen. ‘Als ik ergens aan begin wil ik het perfect afwerken’.

Lees meer

marcel de laat 2020

Gerry van Bokhoven-Peters

Gerry zorgt als administratief medewerkster dat alles op kantoor op rolletjes loopt.

Lees meer

marcel de laat 2020

Jade de Jong - Couwenberg

Jade's grootste talenten zijn structureren en organiseren. 

Lees meer

marcel de laat 2020

Anton Leeggangers

Anton is een aanpakker die altijd in oplossingen denkt en zeer praktisch en georganiseerd werkt.

Lees meer

marcel angelique

De Laat Solar Systems

In 2012 begonnen Marcel en Angelique aan een nieuw ondernemers avontuur, nadat ze jarenlang directeur/mede-eigenaar zijn geweest van Isolatiebedrijf W. v.d. Hanenberg. Hun persoonlijke leven vroeg om verandering, doorgaan op deze wijze was geen optie meer.

Ze besloten samen op onderzoek te gaan. Life planning bracht ze tot nieuwe inzichten. Zo leerden ze bij Pit Gooskens wat nou écht belangrijk is en ook dat zekerheid in het leven niet bestaat. Juist door los te laten, kwam er ruimte voor nieuwe mogelijkheden. ‘We wisten; dit is het moment om een carrière stap te maken’. Daarnaast bracht een krantenartikel over zonne-energie en goede gesprekken met de buurman, voldoende nieuwe inzichten om deze stap te wagen. In het begin pakten ze alles aan, om na 3 jaar hard werken een kantelpunt te ervaren. De bekendheid in de regio groeide en daarmee ook het klantvertrouwen. Iets waarop nog altijd goed gescoord wordt. Voor Marcel en Angelique staan eerlijkheid, vertrouwen, persoonlijk contact en doen wat je belooft voorop, om de klanttevredenheid te waarborgen. Dit dragen ze uit bij alles wat ze doen, zowel naar hun klanten als naar de eigen medewerkers.

Ook wanneer u ergens niet volledig tevreden over bent, horen ze dit graag. Er zal altijd een passende oplossing bedacht worden om u optimaal te laten genieten van uw zonnepanelen.

Ze zijn het meest trots op wat ze samen hebben opgebouwd en kijken met een positieve blik vooruit. Ze blijven zich ontwikkelen om ook in de toekomst de beste duurzame oplossingen voor opwek en gebruik van energie te kunnen bieden.

Neem contact op