• Start >

  • Particulier

  • Persoonlijke Begeleiding

Onze missie en visie

De doelstelling van de Laat Solar Systems is om haar klanten blij te maken met een mooie zonnestroom installatie en hen in elk opzicht te begeleiden en te ontzorgen. Dit begint al met de verplichte meldingen en de communicatie met uw netbeheerder en energieleverancier. Wij weten de weg.

Ook weten we uit ervaring dat veel 'doe-het-zelvers' uiteindelijk de verkeerde keuzes maken en niet het rendement krijgen wat zij op voorhand hadden verwacht. Nog los van wat er allemaal mis kan gaan. Zonne-energie is een product waarvoor kennis en begeleiding absoluut vereist zijn.

Juist door onze korte lijnen en klantgerichte aanpak kunnen wij u de beste prijs-, kwaliteit- en prestatieverhouding bieden voor alle investeringen in PV-systemen. 

persoonlijke_begeleiding.png 

Persoonlijke aandacht, ontzorgen, kwaliteit en professionele begeleiding zijn onze speerpunten.

Waarom De Laat Solar Systems?

Wanneer u heeft besloten om een zonne-energie-installatie aan te schaffen wilt u er zeker van zijn dat u jarenlang zorgeloos uw eigen stroom kunt opwekken. U heeft een leverancier nodig met ervaring, die alleen met topkwaliteit materialen werkt, transparant is met zijn prijzen, u volledig ondersteunt met alle administratieve zaken, met u meedenkt en het juiste advies geeft. Een bedrijf dat uitsluitend met ervaren en gekwalificeerde monteurs werkt, die uw zonne-energie systeem met de grootste zorg installeert en u de werking duidelijk uitlegt.

De Laat Solar Systems begrijpt dat u investeert om jarenlang te genieten van de voordelen van uw zonnestroom installatie. Onze klant komt altijd op de eerste plaats. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk tevreden klanten zijn; zij zorgen er uiteindelijk voor dat nieuwe klanten ons vanzelf weten te vinden.