Referenties


Joost Bevers

Zeer fijn bedrijf .

Kun je goed mee communiceren zowel op het kantoor als op de werkvloer.

Ze zijn hun vak waardig

maandag 18 september 2023 10:24
Marc Postema

Zeer tevreden over de plaatsing en de werking van alles! Hier in de wijk waren er al meerdere tevreden klanten en op die manier ook bij de Laat terecht gekomen.

Bedankt, en wij zullen zeker OOK jullie aanbevelen aan een ieder die aan zonnepanelen denkt!

Gr. Marc Postema.

maandag 18 september 2023 09:19
JM Beekmans

Nu zonnepanelen laten bijplaatsen nadat wij in 2017 al panelen hadden laten leggen , net als toen zeer te vrede vakkundig gelegd door firma de Laat en goede uitleg gekregen top 

maandag 18 september 2023 08:59
W. BEERENS

Sinds een week hebben wij door de Laat zonepanelen laten plaatsen. Prima uitleg gekregen en zijn zeer tevreden over het plaatsen. Keurige monteurs.

maandag 18 september 2023 07:30
J.Baars

Op aanraden van mijn 3 broers en zuster de Laat Solar Systems gebeld. Zeer vlot een afspraak gemaakt, waarbij ik volledig en naar tevredenheid ben geïnformeerd.

Afspraak gemaakt voor de plaatsing. De mannen voor plaatsing lekker bijtijds aan de deur. Netjes gewerkt alles opgeruimd en mee genomen.

Zeer tevreden, en het werkt op zijn best.

donderdag 07 september 2023 20:55
Leon Treffers

Nu voor de tweede maal zonnepanelen laten plaatsen en het is weer perfect verlopen. Personeel vakkundig en netjes.Zeker een aanrader.

dinsdag 05 september 2023 09:30
Arno Verbeek

Prachtige zonnepanelen en heel erg strak gelegd! Alles perfect volgens planning en afspraak.Van de eerste  afspraak tot en met de ingebruikname uitstekende begeleiding en afwerking!

dinsdag 05 september 2023 07:59
Jozef Bijnen

Naar volle tevredenheid zijn de zonnepanelen geplaatst. Personeel is netjes en correct. Laten geen rotzooi achter. 

vrijdag 01 september 2023 17:07
Hans en Corine Imanse

Na een goed gesprek vooraf en een prima advies over de elektrische installatie ook gelijk aangepast en na plaatsing van de zonnepanelen niets dan lof voor het personeel en de Laat Solar 

woensdag 30 augustus 2023 17:23
Peter Graafland

Aangeraden door bijvoorbeeld mijn dochter en schoonzoon nam ik contact op met John van Woerkom. Prima voorstel voor plaatsing gekregen. Eerder dan verwacht werden de panelen geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de panelen zijn geplaatst, prima medewerkers, correct, coöperatief, zowel bij de plaatsing als bij het in gebruik nemen van de panelen.

 

dinsdag 29 augustus 2023 17:41
J. Kielen

Eind juli zijn bij ons 16 panelen geplaatst op het platte dak. Aangezien ze een volle agenda hebben zit er tussen de afspraak maken, het advies gesprek en het plaatsen een aantal maanden wachttijd. De wachttijd is te verwaarlozen tegen het fijne adviesgesprek, de goede service, en vakkundigheid waarmee alles is uitgevoerd. 

Tijdens het adviesgesprek is er al rekening mee gehouden, dat we over een aantal jaren nog een paar extra panelen willen plaatsen, en eventueel een thuisaccu. Hiervoor is er alvast een zwaardere omvormer gemonteerd.

Tegen de tijd dat het zover is, zullen wij zullen zeker weer bij de Laat aankloppen.

maandag 28 augustus 2023 20:05
Susan vd Sanden

Sinds deze zomer hebben we zonnepanelen. We zijn tevreden over de installatie. Er was een misverstand over de elektrische installatie, maar dit is goed opgelost. Er wordt goed meegedacht en men is erg klantvriendelijk.

maandag 28 augustus 2023 19:49
Johan van Helden

Begin 2023 contact gezocht met de Laat Solar op aanraden van een goede kennis. Na een forse wachttijd is de check op locatie geweest, altijd met fijn contact overigens.

Na uitgebreid en professioneel advies is plaatsing en montage vlot verlopen, handig dat ik zelf de aanpassing in de meterkast zelf kon doen incl kabel naar de panelen op het dak.

Wel jammer dat ik voor panelen moest kiezen met iets minder vermogen vanwege beschikbaarheid. Daarom upgrade gedaan van 8 naar 10 stuks.

Systeem werkt sinds half juli naar volle tevredenheid!

Johan

woensdag 23 augustus 2023 10:57
Koen

Prima service, prima kwaliteit, prima prijs.

dinsdag 22 augustus 2023 11:45
Jill

Deze zomer hebben we de zonnepanelen laten leggen na een fijn gesprek met John. We hadden in onze omgeving alleen maar positieve verhalen gehoord. Hierom waren we overtuigd dat we graag met deze partij in zee wilde gaan, ondanks dat zij niet de partij waren die als eerste een plekje op de agenda vrij had.

Het team wat de zonnepanelen kwam leggen was netjes, werkte secuur en snel en alles werkte naar behoren. 

vrijdag 11 augustus 2023 09:43
henri toemen

Sinds een drietal weken hebben we zonnepanelen. Vanaf het gesprek met John van Woerkom tot de plaatsing en de aanpassing van de meterkast is alles gladjes verlopen. Het leggen was zo gepiept en een weekje later werd onze meterkast in een wip aangepast.

Wij zijn dik tevreden met de de Laat Solar!

dinsdag 25 juli 2023 11:30
Walter

Wij hebben 6 jaar geleden zonnepanelen laten installeren door De laat Solar Systems. 

Van de 47 panelen die we hebben gaat er wel een keer een stuk. Marcel de Laat doet zijn uiterste best om de boel te herstellen onder garantie. Ook als de panelen niet meer leverbaar zijn in het formaat dat op je dak ligt. En ik heb ook nooit het uurloon van de herstelwerkzaamheden hoeven betalen.

Het is een hele geruststelling dat je niet met cowboys zaken hebt gedaan maar met een correct bedrijf.

 

 

 

vrijdag 21 juli 2023 13:21
Eric

Half jaar geleden een helder en goed advies van John van Woerkom ontvangen met een concurrerende offerte. Direct na bevestiging werd de plaatsing op 6 juli ingepland. Weliswaar een half jaar vooruit, maar keurig op de afgesproken dag opgeleverd, door een stel deskundige en plezierige vaklui. Enkel lof!

 

Eric

dinsdag 18 juli 2023 21:41
Jan de Kuijper

In juli zijn door firma de Laat zonnepanelen geplaatst, waarbij vooraf een opname heeft plaats gevonden en het nodige advies gegeven waar de panelen te laten plaatsen op het dak. Fijn meegedacht. Alles verliep zoals afgesproken, nette vriendelijke jongens. Goed werk afgeleverd.

Zeer zeker een aanrader en betrouwbaar, ondanks dat we wel even hebben moeten wachten.

Succes verder met het ondernemen.

Jan en Charlot

dinsdag 18 juli 2023 21:36
Mari en Joke

Einde juni 13 Hyundai zonnepanelen laten plaatsen door De Laat Solar.

Vanaf het 1e kennismakingsgesprek met John tot en met de feitelijke plaatsing, alleen maar complimenten over dit bedrijf.

Men is vriendelijk en correct, met 1e kwaliteit materiaal.

Enige kleine nadeel is de wat langere wachttijd, maar dat hadden wij er wel voor over.

Kortom, een aanrader, wij zijn supertevreden!

Mari en Joke

 

zaterdag 15 juli 2023 20:33
Henk Biesheuvel

Ik ben zeer tevreden alles goed verlopen.

woensdag 12 juli 2023 08:45
Gerben van Zelst

We hebben sinds eind juni de zonnepanelen van Solar de Laat.

Communicatie gaat allemaal via mail maar dat went vanzelf .

Installatie ging zeer vlot en professioneel volgens afspraak en we kopen lokaal en dat vonden wij ook belangrijk 

dinsdag 11 juli 2023 15:23
Johan

Alles is verlopen volgens afspraak. 
Ik ben zeer tevreden, een fijn bedrijf met goede services. 
Mgr. Johan

dinsdag 11 juli 2023 10:53
Anton Brokx

De Laat Solar Systems 9 zonnepanelen laten plaatsen op de west zijde van ons dak. Aan de oostzijde hebben ze er 9 vorig jaar gedaan en dit is heel goed bevallen. Marcel en zijn team maken waar wat ze beloven, alleen het nadeel daarvan is dat ze het ontzettend druk hebben. 

maandag 10 juli 2023 16:49
Danny van Lier

Na een fijn en goed gesprek besloten De Laat Solar de zonnepanelen te laten installeren en de monteurs hebben goed en net werk geleverd de panelen liggen er netjes bij.

Wij raden vrienden en familie ook De Laat Solar Systems aan 

 

met vriendelijke groet 

familie van Lier

zaterdag 08 juli 2023 06:54