Referenties


Leon Verschuren

Goed geadviseerd en prettige communicatie. De laat is een bedrijf dat de gemaakte afspraken nakomt. Zeker een bedrijf dat ik kan aanbevelen. 

maandag 08 juli 2024 14:36
Ilse

Erg tevreden over de afhandeling van onze nieuwe panelen en installatie. Klein foutje werd snel en netjes opgelost. Keurig!

vrijdag 28 juni 2024 15:27
R.

Van begin tot eind netjes voorzien van alle informatie en mogelijkheden. Uiteindelijk gezamenlijk tot reële conclusie gekomen. Plaatsen verliep tevens volgens afspraak. Communicatie prima. Betrouwbaar bedrijf! 

dinsdag 18 juni 2024 14:07
Patrick

Vanaf het begin hebben ze helder gecommuniceerd over de mogelijkheden, kosten en planning

Het contact met john was top altijd bereikbaar.

Hun team was punctueel en werkte efficiënt om het project binnen de afgesproken tijd te voltooien.

 

Het alle fijnste was dat ze niet pushte in tegenstelling tot andere die om de dag belden John liet me gewoon rustig bekijken en bedenken 

De laat bedankt 

vrijdag 14 juni 2024 09:45
Tom Couwenberg

In mei 2024 heb ik zonnepanelen laten plaatsen. Vanaf het eerste contact (met John) verliep alles prettig. In tegenstelling tot andere bedrijven werd er niet gepusht bij het maken van een beslissing. Ook op de dag van de installatie zelf ging het team netjes te werk, waren ze op tijd, en vriendelijk. De installatie werkt prima, en middels de app is de opbrengst goed te volgen. De Laat was niet de goedkoopste keuze (maar ook niet de duurste) maar alles is van begin tot eind prima verlopen. Zeker een aanrader wat mij betreft.

donderdag 13 juni 2024 10:10
Karel Jan

Goed geadviseerd en prettige communicatie. De laat is een bedrijf dat de gemaakte afspraken nakomt. Zeker een bedrijf dat ik kan aanbevelen. 

dinsdag 28 mei 2024 21:06
Joery

Zeer tevreden. Geen meerkosten, alles is gewoon heel duidelijk. Zeer vriendelijke en vakkundige monteurs waarbij de samenwerking tussen elektricien en monteurs van de zonnepanelen heel soepel verloopt.

dinsdag 28 mei 2024 08:05
Willie

Zeer tevreden over De Laat. Prettig om mee te werken. Ook de monteurs waren prima vakmensen en hebben zeer vakkundig en netjes gewerkt. Wie wil dat nou niet?!

zaterdag 18 mei 2024 08:58
Jan Biekens

Weer panelen door de Laat Solar laten leggen. Dakje ligt nu vol met totaal 24 panelen van de Laat Solar. 

zoals verwacht perfect uitgevoerd, keurig personeel wat komt installeren en ons van uitleg voorziet hoe een en ander werkt. kortom aanrader voor ieder die overweegt zonne energie te gebruiken

dinsdag 14 mei 2024 08:39
Henk

Onze ervaringen met De Laat Solar zijn zeer positief, binnen enkele dagen na het eerste contact was er een bezoek aan huis, gevolgd door een snelle offerte. Er werd meegedacht over de aanpassing van het bestaande systeem. De uitvoering vond de maand erop plaats en verliep vlekkeloos. Zeer tevreden over de service.

dinsdag 14 mei 2024 06:23
Wim Werten

In april zonnepanelen laten plaatsen.

Ik wil jullie nogmaals complimenteren voor het meedenken in oplossingen en de uitstekende service!

Tevens een extra compliment voor de monteurs die snel en netjes gewerkt hebben, een voorbeeld voor velen!

maandag 13 mei 2024 16:16
Frans

De Laat Solar is een bedrijf waar de communicatie en de uitvoeringskwaliteit voorop staat. Wij zijn bijzonder tevreden over de totale geleverde prestatie en het eindresultaat.

donderdag 09 mei 2024 07:50
Ronald Damen

 

Vanaf het begin hebben ze helder gecommuniceerd over de mogelijkheden, kosten en planning. Hun team was punctueel en werkte efficiënt om het project binnen de afgesproken tijd te voltooien.
 
We kunnen Firma De Laat van harte aanbevelen aan iedereen die overweegt zonnepanelen te installeren. Hun professionele aanpak en betrokkenheid maken het verschil.
woensdag 08 mei 2024 18:01
John van Kruysdijk

Fijn bedrijf met fijn personeel en goede kwaliteit. Alles netjes geplaatst en werkt prima. 

woensdag 08 mei 2024 08:11
Tini van Delft

De service van De Laat is perfect. De zonnepanelen werden eerder geleverd in overleg, alles perfect geleverd, gemonteerd en uitgelegd. Ook de installatie van de software om de zonnepanelen te monitoren was uitstekend. Goed en snel geholpen. Wij zijn zeer tevreden.

woensdag 08 mei 2024 07:59
Michael vd hanenberg

Vakkundig en net bedrijf. Heel duidelijke uitleg gekregen en alles netjes afgewerkt. We zijn blij dat we voor de Laat Solar hebben gekozen

maandag 06 mei 2024 16:35
Stephan

Het voortraject ging erg prettig. Er werd goed meegedacht over mogelijkheden van uitbreiding van de bestaande installatie (door andere partij die over de uitbreiding niet echt wou meedenken omdat ze intussen geen solaredge meer installeerden).

Installatie: eveneens netjes, snel en vakkundig uitgevoerd, ook met oog op eigen veiligheid (steigers en niet ff snel met een ladder wat ik ook wel eens zie).

Solaredge app netjes aangepast aan nieuwe installatie. Erg tevreden, Bedankt!

vrijdag 03 mei 2024 08:15
Emile

Het was een fijn traject van begin tot eind. Snelle reactie na aanvraag, snel bezoek en vlotte plaatsing. 

Bij het offerte traject is goed meegedacht met mijn wensen. De plaatsing gebeurde vlot en netjes en door correcte en nette mannen. 

Kortom: aanrader om door De Laat je panelen te laten plaatsen. 

woensdag 01 mei 2024 08:44
Henri van der Meulen

Perfecte begeleiding van offerte tot en met (en na) realisatie.

Wij hebben recentelijk ons huis betrokken en je moet de verschillende partijen continu nabellen over gemaakte en te maken afspraken.

De Laat is de aangename uitzondering met proactieve communicatie (o.a. gedetailleerde uitleg voor tijdige melding bij Enexis) tot en met flexibiliteit om de installatie in 2 fases uit te voeren.

Een tien met een grifffel!

donderdag 25 april 2024 09:57
Maaike

Ben uitermate tevreden van begin tot eind. Goede voorlichting, de adviseur John dacht goed mee, ook over de ligging van twee panelen op het voordak. Hier had ik zelf niet over nagedacht. 
Duidelijke voortgangsberichten/ mails over Emphase en aanmelding bij de netwerkbeheerder!

De jongens die uiteindelijk de panelen kwamen leggen waren heel vriendelijk en gingen netjes te werk.

Ik kan geen verbeterpunt bedenken. Kortom: ben blij met De Laat Solar. Dankjewel!

woensdag 24 april 2024 08:27
Marjolein van der Heijden

Vanaf het begin tot het einde dik tevreden!!! 

Een eerlijke en duidelijke uitleg van welke zonnepanelen ik het beste kon aanschaffen, welke omvormer, en de meterkast moest helemaal aangepast worden....alles was tot in de puntjes geregeld!!!!

Ook zeer tevreden over de jongens die de panelen kwamen leggen en over de mannen die de meterkast en omvormer kwamen hangen.

Kortom: niks dan lof voor jullie bedrijf!!!!!

donderdag 11 april 2024 10:39
Adri

Zeer tevreden over de service van De Laat Solar. Ik wist vooraf wat ik wilde en John heeft me daarin correct en kundig geadviseerd. Het werd uiteindelijk een parallel systeem met Enphase micro-omvormers. De monteurs hebben een paar maanden later de klus netjes geklaard. Nette gasten die van aanpakken weten. Bedankt voor jullie kundige aanpak. Wellicht, in de toekomst, leg ik er nog een paar panelen bij. Cowboys genoeg in de Solar wereld. Maar ik betaal liever iets meer en ga voor kwaliteit. De Laat Solar dus. Een aanrader. 

woensdag 03 april 2024 16:49
Marjan van de Ven

De Laat is een prima adres als u zonnepanelen wilt kopen.

Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden wat betreft levering en voorwaarden.

Als er dan toch iets is wordt het opgelost. Snelle reactie en vriendelijk bij vragen.

woensdag 03 april 2024 15:55
Michiel

Als je opzoek bent naar een betrouwbaar bedrijf in zonnepanelen dan raadt ik De Laat Solar aan. Ze nemen alle tijd, denken mee, prijzen zijn goed en komen hun afspraken na. Zeer prettige samenwerking. Aanrader dus.

dinsdag 02 april 2024 08:20
Eric Roovers

Als je de zonnepanelen net op een ander dak wilt plaatsen dan een standaard dak ben je aan het juiste adres. 
Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren.

Bedankt

vrijdag 29 maart 2024 13:56