Referenties


T. Van Opstal

Via een vriend in Vlijmen zijn we bij De Laat terechtgekomen. In Vlijmen heeft De Laat meedere huizen voorzien van zonnepanelen vanwege een gezamenlijk project.

John voorzag ons van de juiste informatie. Hij stelde voor optimizers te plaatsen op elk paneel. Dat blijkt een goede keuze aangezien enkele panelen soms wat schaduw hebben.

De medewerkers hebben de panelen keurig geplaatst. Middels de Solar Edge App kunnen we nu op elk moment zien wat elk paneel oplevert. 

Ook het afspraken maken en het administratieve gedeelte, zoals duidelijke stapsgewijze uitleg over de BTW teruggave, is netjes geregeld. 

Wij zijn tevreden.

donderdag 21 januari 2021 08:54
Jaco van Rijsbergen

Een duidelijk offertetraject met bijvoorbeeld ook goede uitleg over Btw teruggave. Snelle levering en plaatsing, met een bewuste en gemotiveerde keuze voor kwaliteit. Netjes aangelegd. We zijn dik tevreden.

zondag 10 januari 2021 17:33
Fam. De Wijs

Op aanraden van mijn zwager offerte aangevraagd. Viel gezien de aangeboden producten positief uit. Ook de kennis en uitleg van John was duidelijk. Vragen worden relatief snel beantwoord. 

Een aanrader dus!

donderdag 07 januari 2021 18:49
J.Klijn

Zeer fijn bedrijf en alles goed geregeld. De uitleg van John, de offerte, de orderbevestiging met alle bijkomende documenten, de plaatsing, de nazorg: allemaal top en compleet !  Alleen de zon hebben ze niet bijgeleverd.:)

dinsdag 29 december 2020 16:36
A de Vaan

Goede uitleg en prima monteurs. 

Dit bedrijf is een aanrader. 

dinsdag 29 december 2020 08:34
Verbunt

Wij hebben 22 zonnepanelen. Van verkoopgesprek tot installatie en aftercare prima. We hebben een goede ervaring en zijn zeer tevreden.

maandag 28 december 2020 20:51
annemarie

Offerte gevraagd heel deskundig advies van John van Woerkom.

In november panelen gelegd ligt er netjes op.

Te kort om verdere recensie te schrijven maar tot nu toe tevreden.

dinsdag 22 december 2020 18:29
Ben Robben en Paula Luijkx

Dank voor de zonnepanelen door uw bedrijf op ons dak geplaatst. We hadden tevoren veel vragen omdat we niet deskundig zijn op dit terrein. John van Woerkom kwam langs om ons uitleg te geven. Er werd tijd genomen om ons alles uit te leggen en niet alleen door John de eerste keer, maar alle medewerkers waren beschaafd, gezellig, rustig en wisten ons precies uit te leggen waar ze mee bezig waren en gaven duidelijke antwoorden op onze vragen. Alles werd netjes geplaatst en afspraken werden nagekomen. En nu genieten wij van de eerste zonnestralen op ons dak. Alles gaat naar wens.

zondag 20 december 2020 10:38
J. Kuijlaars

Half september had ik een offerte gevraagd voor het plaatsen van 14 zonnepanelen op een plat dak, 12 mtr hoog. Wat mij positief opviel was de kennis van Hr van Woerkom, de heldere uitleg op locatie en snelheid van de offerte. Na mijn akkoord werden de panelen al binnen 6 weken geplaats, begin november lag alles op zijn plaats. Alleen al de kraan die alles naar het dak tilde straalde voor de buurt professionaliteit uit. Al het materiaal was keurig gesorteerd en schadebestendig ingepakt, dus lag met 4 keer takelen snel op het dak. De beiden (beleefde) installateurs hadden in een paar uur het werk keurig voor elkaar. Er werd zeer netjes gewerkt en men nam de veiligheidsmaatregelen perfect in acht. Zelfs toen bleek dan men voor het wegwerken van een kabel een hoogwerker nodig had, werd deze snel geregeld, waarvan de kosten overigens niet eens werden doorberekend. De panelen, de ombouw en contragewichten liggen er zo netjes en afgewerkt bij, dat het bijna zonde is dat niemand ze ziet liggen, zo mooi is het resultaat. Dit heeft tevens het effect dat, als ik soms andere panelen zie, ik stiekem trots ben op het resultaat bij mij! Alles werkte ook direct zoals besproken. Prijs-kwaliteitverhouding is dan ook zeer dik in orde. Kortom: Aanrader, heel erg tevreden over dit bedrijf! 

zaterdag 12 december 2020 12:13
Joris Snaphaan

Via een vriend Bij De Laat Solar Systems gekomen. Al vanaf de eerste afspraak op locatie, waarbij alles goed werd uitgelegd en niets aan het toeval werd overgelaten, tot en met de communicatie voorafgaand aan de plaatsing en de plaatsing zelf uiterst tevreden! Echte vakmensen!

donderdag 10 december 2020 20:46
Michael

Wij zijn zeer tevreden met de uitleg welke vooraf aan ons werd gegeven door John en gaf ons de doorslag in zee te gaan met De Laat van Solar Systems. De plaatsing is zeer professioneel uitgevoerd en de panelen liggen als een huis, strak en recht. Ook de vogelwering geplaatst omdat mijn buurman met hetzelfde systeem last had van duiven onder zijn panelen. Laat de zon maar komen en het resultaat zal vast verschijnen

donderdag 10 december 2020 13:49
a.zlodi zlodi

Ik heb veel offerte's ontvangen van verschillende leveranciers,en ieder had zijn verhaaltje klaar,en naar mijn mond praten.De laatste was de laat,John van woerkom kwam bij ons thuis hij heeft alles rustig uitgelegd in jip en janneke taal gewoon normaal,duidelijk en eerlijk hij heeft ons ook zeer goed uitgelegd wat de mogelijkheden zijn,en wat het beste bij ons past,maar ook wat garantie betreft.Alles staat zwart op wit op papier wat we hebben besproken,geen smoesjes,geen geschoemel gewoon hoe het hoort.We zijn ook erg te spreken over de monteurs,ze hebben het netjes gedaan we hebben ook eerst overleg gehad hoe en wat ze zouden gaan doen en wat de plan van aanpak was.Ze begonnen om 8:30 en om 15:00 alles klaar,ze hebben netjes opgeruimd.Wel moet je de koffie in de aanslag houden.Netjes gedaan jongens! top top top John van Woerkom antwoord ook vragen via mail netjes en snel,en soms ook nog laat in de avond.Wat je niet snapt of niet duidelijk is kun je altijd bellen of mailen,De laat krijg van mij zeeer zeker een 10+ echt een goede ervaring mee. 

woensdag 09 december 2020 21:05
Jan Vos

Tour Le Duc A - 's-Hertogenbosch, opdrachtgever voor het plaatsen van zonnepanelen op een appartementengebouw, is zeer tevreden hoe het totale traject doorlopen is. Helder en duidelijk advies in offerte fase, opdracht in goede orde uitgevoerd. Aanvullende werkzaamheden en opmerkingen, na oplevering, naar alle tevredenheid uitgevoerd.  Conclusie : aanrader

maandag 30 november 2020 21:51
Wim van der Mark

Wij zijn zeer tevreden over De Laat. Het voortraject, de schriftelijke communicatie daarna, de installatie zelf, de begeleiding daarna en de snelle en goede bereikbaarheid spraken ons zeer aan. Wij gingen voor een lokaal bedrijf als De Laat in plaats van een landelijk opererend bedrijf, met name vanwege de persoonlijke benadering. Hiervan hebben wij absoluut geen spijt. Daarbij is het kostenplaatje alleszins redelijk en concurrerend.

We hebben er alle vertrouwen in dat dit de komende tijd zo blijft. 

woensdag 25 november 2020 17:05
Ad Dekkers

Op advies van onze zoon contact gelegd met dit bedrijf. Het gesprek met John van Woerkom was plezierig en eerlijk. Ondanks het feit dat dit bedrijf niet de goedkoopste is toch ervoor gekozen. Werkzaamheden zijn zonder problemen uitgevoerd. Nu afwachten naar het resultaat.

donderdag 19 november 2020 19:52
Marc

Afgelopen oktober zonnepanelen op ons dak laten plaatsen. Alles is netjes en volgens afspraak gemonteerd en perfect werkend opgeleverd.

Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden!

Laat de zon maar schijnen!

maandag 09 november 2020 09:39
Ad de Graaff Waspik
Wij zijn ZEER tevreden over jullie bedrijf, alles wordt netjes nagekomen, ook het bezoek van John van Woerkum, goed advies,
netjes en correct, straalt vertrouwen uit, niet opdringend gewoon zoals het hoort te zijn. 
Ook Marcel de Laat als je die belt is nooit teveel geeft goed advies, en zeker niet te vergeten jullie monteurs, vakbekwaam, netjes en werken nauwkeurig, 
voelen elkaar goed aan, daar kunnen jullie TROTS op zijn zulke monteurs. 
Nogmaals wij zijn heel blij dat we bij jullie de zonnepanelen hebben aangeschaft.
 
Jullie team krijgt van ons een dikke 10, Top.
zondag 08 november 2020 22:24
Jolande Paardekooper

Op advies van vrienden met de Laat solar systems in zee gegaan. Dit was een supergoed advies. Ik ben uiterst tevreden hoe alles is verlopen. Helemaal volgens afspraak. In een ochtend lagen de panelen op het dak en alles werkte! Ook hebben de mensen alles keurig netjes opgeruimd. Klasse! Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden en zal dit zeker ook doen. 
John van Woerkom, dank voor de duidelijke adviezen en uitleg.

zondag 25 oktober 2020 15:26
Bennie Oremans

Vanaf het eerste gesprek tot het ontvangen van de factuur, alles prima in orde en op tijd.

Het bijgeleverde stappenplan zorgt voor een goede voorbereiding en leid je stap voor stap door het proces heen wat alles te maken heeft met het aanmelden van je zonnepanelen tot de teruggave van de belasting. 

Wij hebben het als prettig ervaren om met dit bedrijf zaken te doen.  

zaterdag 24 oktober 2020 07:03
L. van den Elshout

Op 6 oktober hebben wij de 18 panelen Axitec 330 met Optimizers en een Solar Edge omvormer op het dak laten plaatsen  Op advies van Marcel zijn er 9 aan de oostkant en 9 aan de westkant geplaatst om het maximale rendement te kunnen halen. De plaatsing door de monteurs is netjes gedaan.

Bedankt Marcel voor het advies.

vrijdag 23 oktober 2020 09:42
Bram van Mosselveld

Zeer goede service en eerlijk advies. Plaatsing ook netjes en snel

dinsdag 20 oktober 2020 12:02
K Bos

Ook wij zijn zeer tevreden over de Laat solarsystems!
Goede uitleg en advies vooraf met een scherpe prijs en vakkundige installatie.
Bijzonder aardige monteurs die alles brandschoon opleverden??
Een aanrader, dit bedrijf! 

maandag 12 oktober 2020 14:38
E. Pullens Kaatsheuvel

11-09-2020, 20 zonnepanelen geplaatst.

We zijn erg tevreden op de manier zoals het gegaan is. Goede service, duidelijke communicatie, korte lijnen en netjes gewerkt.

Een aanrader!!

maandag 12 oktober 2020 10:11
fam. Vissers

Wij zijn tevreden. 18 panelen geplaatst. Vriendelijke medewerkers. Bedrijf aanbevolen bij vrienden.

zondag 11 oktober 2020 14:58
Marion Frankfort Vught

Goed advies gekregen van John van Woerkom. Uiteindelijk besloten met de Laat Solar in zee te gaan. Absoluut geen spijt van. Alles volgens afspraak verlopen. Ook na plaatsing zeer behulpzaam met o.a. wat vragen over de belasting. Top!

donderdag 08 oktober 2020 13:36

Wilt u contact? Mail of bel ons.