• Start >

  • Zakelijk

  • Persoonlijke Begeleiding

Onze missie en visie

De doelstelling van de Laat Solar Systems is om bedrijven bij te staan in duurzame oplossingen voor energie opwekking. Wij installeren zonnestroom installaties, maar niet voordat we het bedrijf kennen, de wensen in kaart hebben gebracht en de ondernemer hebben ingelicht over alle mogelijkheden. Ons doel: een organisatie of bedrijf in dit opzicht volledig begeleiden en ontzorgen. Dit begint al met de verplichte meldingen en de communicatie met uw netbeheerder en energieleverancier. Wij weten de weg.

We weten uit ervaring dat bedrijven soms de verkeerde keuzes maken en vervolgens niet het rendement krijgen wat zij op voorhand hadden verwacht. Nog los van wat er allemaal mis kan gaan. Zonne-energie is een product waarvoor kennis en begeleiding absoluut vereist zijn.

Onze korte lijnen en klantgerichte aanpak garanderen de beste prijs-, kwaliteit- en prestatieverhouding voor alle investeringen in PV-systemen. Onze prijzen zijn inclusief communicatie met de netbeheerder en uw energie leverancier en het aanvragen van de E.I.A. (Energie Inversteringsaftrek).

persoonlijke_begeleiding_zakelijk.png 

Persoonlijke aandacht, ontzorgen, kwaliteit en professionele begeleiding zijn onze speerpunten.

Waarom kiezen voor De Laat Solar Systems?

Wanneer uw bedrijf of organisatie heeft besloten om te kiezen voor zonnestroom, wil u er zeker van zijn dat u jarenlang zorgeloos eigen stroom kunt opwekken. U heeft een leverancier nodig met ervaring, die alleen met topkwaliteit materialen werkt, transparant is met zijn prijzen, de administratieve zaken voor u regelt, met u meedenkt en het juiste advies geeft. Een bedrijf dat uitsluitend met ervaren en gekwalificeerde monteurs werkt, die uw zonne-energie systeem met de grootste zorg installeert en u de werking duidelijk uitlegt.

De Laat Solar Systems begrijpt dat u investeert voor de toekomst, voor de lange termijn voordelen van een zonnestroom installatie. U komt altijd op de eerste plaats. Wij beseffen hoe belangrijk tevreden klanten zijn; zij zorgen er uiteindelijk weer voor dat wij de volgende installaties kunnen gaan maken.