Referenties


Remco van Drunen - van Drunen Schoenfabriek

Vanaf het eerste moment een vertrouwde partner en fantastisch (eerlijk) adviseur. Voor, tijdens en na het plaatsen van de PV-installatie staat de Laat voor je klaar, is bereikbaar en komt de afspraken na.

Ik zal De Laat Solar zeker aanraden wanneer je niet alleen opzoek bent naar een PV-installatie, maar ook naar bedrijf met de beste service en kennis in huis.

dinsdag 19 maart 2024 09:02
Jan van der Velden

Alles goed en duidelijk uitgelegd, fijn personeel die heel netjes werken en goed communiceren.

Prima werk geleverd en zeer tevreden.

zaterdag 17 februari 2024 15:59
Hensen Solid Systems

Op ons bedrijfspand zonnepanelen laten plaatsen.

Iedereen die over de vloer kwam (installateur, elektriciën en eigen monteur) was vakkundig en vriendelijk.

Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst, kleine storing werd snel en kundig opgelost.

maandag 05 februari 2024 12:36
Sabrina Baijens (Dresz Waalwijk)

In deze hectische tijden is het extra bijzonder dat De Laat Solar altijd tijd voor je neemt, goed advies geeft, en dat ze zijn te vertrouwen. In hun advies, in hun prijs, in hun service. Afspraak is ook afspraak. Er wordt exact op de beloofde datum opgeleverd, door kundig en vriendelijk personeel en alles in perfecte staat. 

dinsdag 29 augustus 2023 09:38
Roel van der Werff (Double Alpha)

Na enig research en het aanvragen van offertes hebben we de keuze op 'De Laat Solar Systems' laten vallen. Een persoonlijke benadering middels een intake gesprek met Marcel de Laat en Rick van Woerkom heeft ons de doorslag gegeven. Tijdens het gesprek merkte je direct dat dit geen cowboys waren door de aanwezige kennis, de professionaliteit en de eerlijkheid. Het zijn geen prijsvechters, ze gaan voor kwaliteit. 

Alles is aangelegd conform de Scope12 normen. De installatie heeft alleen iets langer geduurd dan de planning was. Dit kwam voornamelijk door het onverwachte ziekteverzuim. Alles draait sinds half juli 2023 op volle toeren en we kunnen, middels een eenvoudige te installeren app, zien wat de opbrengst per zonnepaneel is!

De Laat Solar Systems krijgt van mij een 4,5 ster! (max 5 sterren)

woensdag 23 augustus 2023 12:21
VeeService IDAC Drunen

Afgelopen week (week 15 2023) heeft de Laat de 72 panelen geplaatst op ons bedrijfspand.

Alles is tot in de puntjes geregeld, en belangrijker nog gehouden aan de gemaakte afspraken, en dat hoor en zie je niet vaak meer. Complimenten !

  • Ruim van te voren de datum van plaatsing doorgekregen, en daar aan gehouden.
  • Week voor levering/ plaatsing nog een reminder ontvangen.
  • Werkzaamheden keurig en kundig uitgevoerd, in een kleine 2 dagen alles werkend.
  • Prijs kwaliteitverhouding prima op orde.
vrijdag 21 april 2023 09:50
Jeroen van Hulten

Op ons nieuwe bedrijfspand zonnepanelen laten installeren.

Nette offerte en volgens afspraak geleverd. Later nog een aantal extra panelen bijbesteld. Alles naar wens. 

Nette monteurs en Freek is super!

Een bedrijf om aan te bevelen.

woensdag 04 januari 2023 15:59
Maijers Techniek

Persoonlijk contact !

komen afspraken goed na !

duidelijke uitleg , ook over de App .

Als je vragen hebt kan je altijd bellen .

maandag 26 september 2022 18:10
Piet van Eersel - De Statie Wonen Waspik

Wij hebben privé in 2019, 16 zonnepanelen laten plaatsen door Marcel de Laat en zijn team. We hebben eerst een deskundig en goed advies gekregen.

Daarna zijn binnen 1 dag de panelen geplaatst en in werking gesteld naar onze volle tevredenheid.

Omdat wij privé zulke goede ervaringen hadden, hebben wij voor ons bedrijf De Statie wonen in april 2022, 92 panelen laten plaatsen door De Laat Solar BV en ook dit is naar volle tevredenheid verlopen.

donderdag 05 mei 2022 10:01
Fam. Knuvers (Aurelia Coaching)

In het landschap van zonnepanelen zou je al snel niet meer de bomen door het bos kunnen zien. Maar door Marcel de Laat is dat zeker niet gebeurd. Bij Solar Systems wordt je van A tot Z ontzorgt. Vriendelijk geholpen en geen enkele vraag is te veel. Ook de administratieve benodigdheden worden uit handen genomen, zoals de subsidie aanvragen. Het monteren verliep heel vlot en wederom vriendelijk, en er was continue overleg met welke acties er ondernomen werden. Heel overzichtelijk allemaal.Ook na het plaatsen een vriendelijk belletje om te vragen of alles naar wens is. Wij zeggen een TOP bedrijf!

Bedankt voor alles en succes met nog veel mooie projecten. En laat de zon maar schijnen :-)

Danny en Mandy

dinsdag 10 november 2020 05:13
Gebr. Slaats Waalwijk BV (126 panelen Axitec poly 265WP met het SolarEdge Systeem en P600 optimizers

In september 2016 zijn bij ons bedrijf aan de Havenweg in Waalwijk 126 zonnepanelen geplaatst. Wij waren al een tijdje over zonnepanelen aan het nadenken en hadden zelfs al een offerte in huis. Toen zag ik onderweg een reclamebord van De Laat Zonnepanelen. Ik heb gelijk contact gezocht en een afspraak gemaakt. We hebben onze situatie doorgenomen waarna we een offerte hebben ontvangen. Er volgden nog een paar gesprekken met Marcel die wij als zeer prettig hebben ervaren. De panelen zijn volgens de planning op ons pand aangebracht. De monteurs hebben alles zorgvuldig en vakkundig gemonteerd zowel buiten als binnen. De Laat Solar Systems (lees Marcel) reageert snel, vriendelijk en vakkundig op alles wat je maar te vragen hebt op dit gebied.

dinsdag 09 mei 2017 08:25
Project Brouwers Oisterwijk (68 panelen TSMC 155WP met SolarEdge omvormer en optimizers)

"Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van de 68 zonnepanelen op ons bedrijfspand. ons inziens is dit erg vakkundig gedaan,maar we zijn vooral enthousiast over de app om zelf ieder moment van de dag te zien hoeveel deze panelen ons aan energie geven. We zijn nu na 3 maanden al aan bijna 2 bomen. Dat is toch aardig om te weten. Marcel heeft deze app samen met mijn zoon opgesteld en daardoor is het gezin betrokken bij de energie opbrengst. Dank."

Beoordeling: 8

donderdag 15 oktober 2015 18:46
Project v. Doorn Kaatsheuvel (30 panelen Perlight "poly" 250WP met SMA omvormer en SMA micro's)

"Zeer tevreden. Zowel over de voorbereiding als over het resultaat. Bijzonder persoonlijk en warm en aangenaam contact. Goed afgestemd op de wensen van de klant en zonder veel toeters en bellen, op de juiste vragen ingaand van de klant."

Beoordeling: 9

donderdag 15 oktober 2015 18:41
Project Stubbe Dongen (30 panelen Perlight "mono, all black" 250WP met SolarEdge en optimizers)

"In Juni 2014 zijn wij in contact gekomen met “De Laat Solar Systems” omdat wij zonnepanelen wilden laten plaatsen door een vakkundig bedrijf uit de regio. Op korte termijn kon er een afspraak worden gemaakt, waarbij de daken werden opgemeten en wij al onze vragen beantwoord krijgen. Enkele dagen later viel er een keurige duidelijke offerte in de bus, en 2 weken later is alles geplaatst. Er werden 2 daken voorzien van totaal 30 panelen, en ondanks het een lange dag was geworden liepen de mannen nog fluitend over het dak. Alles keurig aangesloten en afgewerkt, en er is zelfs een week later een monteur terug-geweest om de puntjes op de “i” te zetten mbt de afwerking. Ook de eindfactuur viel mee omdat enkele materialen niet gebruikt waren, en dus in mindering waren gebracht. Kortom: wij zijn uitermate tevreden over het advies, de plaatsing van en de nazorg van de Laat Solar Systems."

Beoordeling: 11

donderdag 15 oktober 2015 11:02
Project De Hondsberg Oisterwijk (88 panelen Perlight "poly" 250WP met SMA omvormer)

"De Laat Solar Systems is een bedrijf dat heel goed weet waar rekening mee gehouden moet worden,of het nu gaat om het offerte traject of het plaatsen van het zonne-energie systeem.Wat ik belangrijk vind, is een goed persoonlijk contact met de klant, daar weet De Laat Solar Systems zekeraan te voldoen. Ik zou dit bedrijf  zeker willen aanbevelen, van mij verdienen ze een 10."

Beoordeling: 10

donderdag 08 oktober 2015 17:47
Project Tausch Haarsteeg (32 panelen Talesun "mono, all black" 255WP met SMA omvormer)

"In 2013 hebben wij zonnepanelen laten plaatsen door De Laat Solar Systems. Wij zijn erg tevreden overde gehele gang van zaken; vanaf de offerte tot en met de oplevering is super netjes gegaan.De panelen liggen nu bijna een jaar op ons dak en we merken dit absoluut in de stroomkosten,we hebben al een aanzienlijk bedrag bespaard. Een dikke 10 voor dit bedrijf."

Beoordeling: 10

donderdag 08 oktober 2015 17:46
Project Verhoeven Riel (32 panelen Perlight "poly" 250WP met SMA omvormer)

"Wij zijn zeer tevreden over onze zonnepanelen. Ze zijn ongeveer 4 maanden geleden geplaatsten we hebben alle vertrouwen in deze installatie.Zeer duidelijke en goede afspraken gemaakt over prijs en levering, keurig geplaatst in 1 dag. Een duidelijk overzicht van onze installatie via de Sunny Portal, zodat we iedere dag met delaptop alles kunnen overzien. Ook is alles met Essent netjes door De Laat Solar Systems afgewerkt."

Beoordeling: 10

donderdag 08 oktober 2015 17:46
Project Spapens Waalwijk (33 panelen Perlight "mono, all black" 250WP met SolarEdge en optimizers)

"We zijn zeer tevreden over het vakkundig aanleggen van de installatie, alles is en was duidelijk, er werd erg netjes gewerkt."

Beoordeling: 9

donderdag 08 oktober 2015 17:46

marcel de laat

Marcel de Laat

Neem contact met mij op

marcel de laat

Angelique de Laat

Neem contact met mij op