• Start >

  • Zakelijk

  • Voordelen Zonne-energie

De voordelen van zonnepanelen

 

De investering verdient zichzelf terug

De gemiddelde zakelijke investering in zonne-energie verdient zich binnen 6 jaar terug. Het is daarom bijzonder interessant om te investeren in zonnepanelen, in duurzame energie. Zo kunt u uw energiekosten aanzienlijk verlagen. Daarbij heeft u na die 6 jaar alleen maar voordeel van uw zonnepanelen, omdat u op dat moment maximaal gaat besparen. U heeft dan uitsluitend kosten voor onderhoud, maar dit staat niet in verhouding met de besparing die u met zonne-energie realiseert. 

Er zijn subsidies beschikbaar

Zonne-energie is financieel interessant; bedrijven kunnen aanspraak maken op fiscale aftrekmogelijkheden of SED+ subsidie. Dit maakt het voor bedrijven aantrekkelijk, omdat de netto aanschafkosten hierdoor lager uitvallen. De Nederlandse regering doet er alles aan om Nederland te verduurzamen; de fiscale aftrekmogelijkheden voor zonne-energie zijn hier een goed voorbeeld van.

U hoeft zelf weinig te doen

De Laat Solar Systems begeleidt, adviseert en installeert. Onze deskundige monteurs staan garant voor optimale resultaten en een project op maat. Wij garanderen dat uw zonnestroom systeem op juiste wijze wordt gemonteerd en dat u profiteert van het hoogste rendement. 

 

Ziehl Abegg Nieuwkuijk.png

  

Wilt u contact? Mail of bel ons.