• Start >

  • Zakelijk

  • Voordelen Zonne-energie

De voordelen van zonnepanelen

 

De investering verdient zichzelf terug

De gemiddelde zakelijke investering in zonne-energie verdient zich binnen 2 tot 8 jaar terug. Het is daarom bijzonder interessant om te investeren in zonnepanelen, in duurzame energie. Zo kunt u uw energiekosten aanzienlijk verlagen. Daarbij heeft u na die terugverdien periode alleen maar voordeel van uw zonnepanelen, omdat u op dat moment maximaal gaat besparen. U heeft dan uitsluitend kosten voor onderhoud (schoon maken), maar dit staat niet in verhouding met de besparing die u met zonne-energie realiseert. 

Er zijn subsidies beschikbaar

Zonne-energie is financieel interessant; bedrijven kunnen aanspraak maken op fiscale aftrekmogelijkheden of SDE++ subsidie. Dit maakt het voor bedrijven aantrekkelijk, omdat de netto aanschafkosten hierdoor lager uitvallen of u na toekenning (bij SDE++) 15 jaar verzekert bent van een vaste compensatie door de overheid. De Nederlandse regering doet er alles aan om Nederland te verduurzamen; zij hebben zich aangesloten bij het klimaatverdrag. Daarin staat beschreven dat partijen samen moeten werken om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen om daarmee de opwarming van de aarde tegen te gaan. Dit verdrag is ondertekend door 195 landen en de Europese Unie.

U hoeft zelf weinig te doen

De Laat Solar Systems adviseert, begeleidt en installeert. Onze deskundige monteurs staan garant voor optimale resultaten en een project op maat. Wij garanderen dat uw zonnestroom systeem op juiste wijze wordt gemonteerd en dat u profiteert van het hoogste rendement.

 

Ziehl Abegg Nieuwkuijk.png