Zonnepanelen Drunen

 

Wie zoekt op ‘zonnepanelen Drunen’ heeft in De Laat Solar Systems een ervaren en betrouwbaar leverancier en installateur gevonden.

Zonnepanelen Drunen

Als gerenommeerd leverancier heeft De Laat Solar Systems niet alleen de beste kwaliteit zonnepanelen, wij verzorgen ook de installatie en regelen alle randzaken. De Laat installeert dus optimaal renderende zonnepanelen in Drunen en omgeving, maar daarbij houdt onze dienstverlening niet op. Vooraf bepalen we eerlijk op basis van de ligging van uw dak ten opzichte van de zon, hoe goed de zonnepanelen op uw woning in Drunen kunnen renderen. Vervolgens zetten we in op ontzorgen en persoonlijke begeleiding, wat inhoudt dat we de klant in alle opzichten zullen ondersteunen. We helpen bijvoorbeeld bij de verplichte communicatie met uw netbeheerder en energieleverancier, wij weten immers de weg.

Bekijk onze producten

 

tamplate

Financieel voordelig, schoon en zelfvoorzienend

De wetenschap zit niet stil en sinds het begin in de jaren ’60 is het, vooral de laatste jaren, hard gegaan met de ontwikkeling van zonne-energie. Nog altijd komen er nieuwe producten op de markt. De Laat Solar Systems is natuurlijk helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en laat u daar optimaal van meeprofiteren. Het rendement verbetert nog steeds licht, maar dat wil niet zeggen dat mensen moeten wachten met zonnepanelen installeren in Drunen en omgeving. De terugverdientijd is nu al aantrekkelijk (vanaf zeven jaar), de levensduur passeert royaal de vijfentwintig jaar en de energierekening gaat vanaf dag één direct omlaag.

Wij rekenen het graag exact voor u uit in een (vrijblijvend) advies gesprek, neem daarvoor gerust contact met ons op.

Vul het contactformulier in

 

boeren schuur