U wil rendement

Elk huishouden wil haar geld zo efficiënt mogelijk besteden; we houden van besparen. Menigeen heeft ook hart voor het milieu. De Laat Solar Systems zoekt continue naar de balans tussen kwaliteit en een zo hoog mogelijk rendement van de installatie. Ons doel is om een hoogwaardig zonne-energie systeem te plaatsen en toch een zo kort mogelijke terugverdientijd voor u te realiseren. De juiste materialen zijn hierbij essentieel.

Dat bereiken wij door het optimaal dimensioneren van de inverters (omvormers) en het opstellen van de panelen met zo min mogelijk schaduweffecten. Dat geeft opbrengsten tot boven 1.000 kWh per kWp per jaar. Een van onze sterke punten is het zo efficiënt mogelijk gebruiken van een beperkt dakoppervlak.

advies op maat 1

 

Hoe werken wij?

 1. We komen de situatie ter plaatse bij u opnemen. We maken foto's, kijken naar het beschikbare dakoppervlak, de meterkast, toegankelijkheid, schaduw etc.
 2. Wij bepalen aan de hand van de afmeting en de oriëntatie van het dak, welk gedeelte van het dak efficiënt benut kan worden.
 3. We bekijken welk type omvormer geschikt is (zonnepanelen in serie of parallel). De omvormer dient goed gedimensioneerd te worden.
 4. We komen met een duidelijke, op maat gemaakte offerte met daarbij alle productbladen van de door ons geoffreerde producten.

Installatie

De Laat Solar Systems werkt uitsluitend met gekwalificeerd personeel. Vanzelfsprekend verzorgen wij de complete installatie, inclusief de aanpassing in de meterkast, zodat de installatie ook aan AC zijde geschikt is voor de koppeling met het stroomnet.

advies op maat 2

 

De stappen voor de installatie:

 1. Het opbouwen van een steiger (bij schuine daken), het hijsen van de materialen. (bij hoge platte daken)
 2. Het aanvoeren van alle benodigde materialen en gereedschappen.
 3. Het aanpassen van de meterkast, meestal dient een nieuwe groep geplaatst te worden, soms kan een zonneverdeler uitkomst bieden.
 4. Het transporteren van de materialen naar het dak.
 5. Het bouwen van de frames en het monteren van de modules.
 6. Het ophangen van de omvormer of het monteren van de micro-omvormers of optimizers.
 7. De bekabeling van de panelen en het aansluiten van de panelen op de omvormer(s).
 8. Het tot stand brengen van monitoring zodat u de opbrengst van uw systeem kan volgen via uw PC, tablet of mobiele telefoon.
 9. Uitleg van het systeem en de monitoring.
 10. Melding aan de netbeheerder via ww.energieleveren.nl

Service

Uiteraard bieden wij ondersteuning bij al uw vragen. Niet alleen op technisch vlak maar ook bij de verplichte melding van uw zonnestroom installatie bij de netbeheerder of stroomleverancier. Wij garanderen een correcte afhandeling van een gebrek of een claim. Wij beschikken over een eigen service dienst die snel paraat staat wanneer er eventueel een probleem optreedt.