Referenties


Maaike

Ben uitermate tevreden van begin tot eind. Goede voorlichting, de adviseur John dacht goed mee, ook over de ligging van twee panelen op het voordak. Hier had ik zelf niet over nagedacht. 
Duidelijke voortgangsberichten/ mails over Emphase en aanmelding bij de netwerkbeheerder!

De jongens die uiteindelijk de panelen kwamen leggen waren heel vriendelijk en gingen netjes te werk.

Ik kan geen verbeterpunt bedenken. Kortom: ben blij met De Laat Solar. Dankjewel!

woensdag 24 april 2024 08:27
Marjolein van der Heijden

Vanaf het begin tot het einde dik tevreden!!! 

Een eerlijke en duidelijke uitleg van welke zonnepanelen ik het beste kon aanschaffen, welke omvormer, en de meterkast moest helemaal aangepast worden....alles was tot in de puntjes geregeld!!!!

Ook zeer tevreden over de jongens die de panelen kwamen leggen en over de mannen die de meterkast en omvormer kwamen hangen.

Kortom: niks dan lof voor jullie bedrijf!!!!!

donderdag 11 april 2024 10:39
Adri

Zeer tevreden over de service van De Laat Solar. Ik wist vooraf wat ik wilde en John heeft me daarin correct en kundig geadviseerd. Het werd uiteindelijk een parallel systeem met Enphase micro-omvormers. De monteurs hebben een paar maanden later de klus netjes geklaard. Nette gasten die van aanpakken weten. Bedankt voor jullie kundige aanpak. Wellicht, in de toekomst, leg ik er nog een paar panelen bij. Cowboys genoeg in de Solar wereld. Maar ik betaal liever iets meer en ga voor kwaliteit. De Laat Solar dus. Een aanrader. 

woensdag 03 april 2024 16:49
Marjan van de Ven

De Laat is een prima adres als u zonnepanelen wilt kopen.

Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden wat betreft levering en voorwaarden.

Als er dan toch iets is wordt het opgelost. Snelle reactie en vriendelijk bij vragen.

woensdag 03 april 2024 15:55
Michiel

Als je opzoek bent naar een betrouwbaar bedrijf in zonnepanelen dan raadt ik De Laat Solar aan. Ze nemen alle tijd, denken mee, prijzen zijn goed en komen hun afspraken na. Zeer prettige samenwerking. Aanrader dus.

dinsdag 02 april 2024 08:20
Eric Roovers

Als je de zonnepanelen net op een ander dak wilt plaatsen dan een standaard dak ben je aan het juiste adres. 
Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren.

Bedankt

vrijdag 29 maart 2024 13:56
Fam. Dankers

Wij zijn zeer tevreden over De Laat Solar. Een prettig eerste gesprek over de mogelijkheden met een goed advies. Vervolgens duidelijke communicatie en perfecte plaatsing van de zonnepanelen. Ook daarover nog een duidelijke uitleg ontvangen. Kortom, wij zijn erg blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan!

vrijdag 29 maart 2024 08:03
J . Hoogeveen

We zijn uiterst tevreden over de samenwerking.

Goede Persoonlijke begeleiding.

Netjes de zonnepanelen geplaatst.

Het is een aanrader voor dit bedrijf.

 

woensdag 27 maart 2024 20:12
Ronald K.

Mijn keuze was al gevallen op een parallel panelensysteem met de micro-omvormers van Enphase. In mijn zoektocht naar een installateur, die tevens gespecialiseerd is in Enphase, maatwerk kan leveren, in de omgeving (Noord-Brabant) gevestigd is en niet al te groot, kwam ik terecht bij De Laat Solar Systems. Na het eerste contact duurde het nog ruim een half jaar voordat John langs kwam voor het eerste gesprek. Tijd genoeg om in de tussentijd de meterkast gereed te maken, het kabeltraject naar het dak gereed te maken en uit te zoeken wat ik op mijn dak nodig had. Ook wilde ik van tevoren draadgoten op mijn dak aanleggen. Zaken die ik liever zelf doe. Scheelt hun tijd. Maatwerk dus en een beetje afstemming. John had me weinig uit te leggen. We waren het snel eens over de offerte. Een paar maanden later met 5 man sterk en een elektricien waren de panelen in een halve dag strak en netjes op mijn dak gelegd. Helaas liet 1 paneel het enkele keren afweten, maar dat is helemaal goed gekomen. Ik ben super tevreden over de communicatie, afspraken, maatwerk, werkwijze en de nazorg. Zelfs een prijsdaling van de panelen hebben ze achteraf nog doorberekend. Top! Het is dat ik maar 1 dak heb, anders had ik ze nog een keer benaderd.

donderdag 21 maart 2024 16:21
M van der Steen

Goede en meedenkende monteurs over hoe het beste leggen vd zonnepanelen. Ook alles duidelijk uitgelegd over het installeren op je telefoon. En als je vragen hebt wordt je snel geholpen.

Dus voor ons TOP.

vrijdag 15 maart 2024 11:55
fam van de Wiel

tevreden klant , prima personeel. bedrijf is een aanrader

zondag 10 maart 2024 16:47
R.Frerejean

Zeer zeer zeer tevreden, aanrader.

Aardige monteurs en elektricien.

donderdag 07 maart 2024 19:12
Van Helvert

Bij ons 27 februari zonnepanelen gelegd keurig op tijd s'morgens.Ze hebben netjes gewerkt leuke monteurs alles goed uitgelegd zeker een aanrader voor wie zonnepanelen wil leggen.

donderdag 07 maart 2024 12:24
Erna Molendijk

Het wordt saai! Prettige vaklui en ze waren klaar voor we het wisten.

We zaten vd week even buiten en zagen wat schaduw van een pijpje op het dak en van een stukje dakkapel vd buren op linker paneel. Dachten toen hadden die twee linker panelen niet beter rechts van het dakraam kunnen zitten? Wel blij mee. 

 

Reactie van de Laat Solar BV

Beste Erna,

Ik zag een uw referentie binnenkomen waarvoor mijn dank. U stelde daarin een vraag m.b.t. de plaatsing van de panelen. Goed dat u dit vraagt. Uiteraard kijken wij altijd naar de lay-out, dat deze zo netjes mogelijk is. Wanneer ik de panelen aan de rechterzijde van het dakraam zou leggen dan zouden deze bijna tegen de schoorsteen aan liggen. Je kunt daardoor niet makkelijk bij het lood wanneer dat nodig is en esthetisch zou het minder fraai zijn. De panelen wekken de meeste stroom in de ochtend op. Wanneer de zon naar het zuiden draait, heb je de meeste instraling al gehad en zal een beetje schaduw op de linker panelen geen substantieel effect hebben op de opbrengst. Daarnaast hebben we nu ook nog met een lage zonnestand te maken; hoe hoger deze komt te staan, des te minder schaduwlast deze panelen hebben.

Mocht u hier nog vragen over hebben dan hoor ik het graag. Ik wens u veel zonuren toe !

woensdag 06 maart 2024 13:31
Guus Standaert

Er is goed gewerkt! Aardig personeel. Zowel de paneelmannen als de elektriciens ! Niets overhaast. Goede uitleg. Werkplek netjes achtergelaten. Keurig!!

woensdag 06 maart 2024 12:31
Van beek

Communicatie oke, afspraken netjes nagekomen, monteurs vriendelijk en goed werk afgeleverd.

 

woensdag 28 februari 2024 16:12
Hans en Melanie de Kort

Wij zijn super tevreden, fijne en kundige mensen.

 

Zeer betrouwbaar en afspraak is afspraak!!

 

 

woensdag 28 februari 2024 13:37
Fam. Ververs

Wij zijn uitermate tevreden over alles. Vanaf het 1e gesprek tot en met de installatie. Op de installatiedag zelf was alles in 4 uur gereed. Inclusief nieuwe meterkast. Alle medewerkers even vriendelijk en deskundig.

dinsdag 27 februari 2024 20:20
Van Gool

We zijn tevreden over de geplaatste zonnestroominstallatie. Gewoon betrouwbaar. Duidelijke offerte en afspraken die zijn nagekomen. 

dinsdag 20 februari 2024 17:03
Fam. Bergmans

Wij zijn zeer tevreden, de Laat Solar geeft duidelijke informatie en komt zijn afspraken stipt na. 

De monteurs werken netjes en leveren een perfect werkende installatie binnen één dag. 

woensdag 14 februari 2024 14:25
vd Bosch

Wij vinden het een heel fijn bedrijf, komen hun afspraken na.

Duidelijke communicatie, medewerkers doen hun werk goed en zijn vriendelijk en beleeft. Nu nog de zon!!

Wij zouden jullie aanraden!

woensdag 14 februari 2024 13:01
Fam. Nordmeijer

Zeer tevreden over de Laat Solar. Alles netjes volgens afspraak. Monteurs zijn ook vriendelijk en vakkundig. 

woensdag 14 februari 2024 11:59
john

Na een valse start door het weer hebben we met 10 dagen vertraging onze zonnepanelen op het dak. De installatie is netjes volgens afspraak gelegd door vakkundig personeel. 

woensdag 14 februari 2024 07:10
Dekkers

Na in 2020 negen panelen gelegd te hebben door de firma De Laat besloten deze uit te breiden met een zestal (2024). Beide keren volgens afspraak afgewerkt. Dik tevreden. Nu de zon nog. 

dinsdag 06 februari 2024 20:37
Cees de Laat (geen familie)

Zeer tevreden. Uitvoerig gesprek, duidelijke offerte, vakkundige plaatsing op de afgesproken dag en prima contact bij vragen of onduidelijkheden. Een aanrader voor vakbekwame installateur van zonnepanelen.

maandag 05 februari 2024 13:20