Uw bedrijf is gericht op rendement

Elk bedrijf wil zo efficiënt mogelijk investeren en waar mogelijk ook besparen. Veel bedrijven gaan voor duurzaam ondernemen, hebben hart voor het milieu. De Laat Solar Systems zoekt continue naar de balans tussen kwaliteit en een zo hoog mogelijk rendement van de installatie. Ons doel is om een hoogwaardig zonne-energie systeem te realiseren met een zo kort mogelijke terugverdientijd. De juiste adviezen en onze persoonlijke begeleiding zijn hierbij essentieel.

Een van onze sterke punten is het zo efficiënt mogelijk gebruiken van een beperkt dakoppervlak.

 

Lanser_Vlijmen.png

 

Hoe werken wij?

  1. We willen eerst met u en uw bedrijf kennismaken. Elk zakelijk project is uniek. We komen de situatie ter plaatse bij u opnemen. We maken foto's, kijken naar het beschikbare dakoppervlak, de meterkast, toegankelijkheid, schaduw etc. We  bespreken rendement.
  2. Wij bepalen aan de hand van de afmeting en de oriëntatie van het dak van het bedrijfspand, welk gedeelte van het dak efficiënt benut kan worden.
  3. We bekijken welk type omvormer geschikt is. De omvormer dient goed gedimensioneerd te worden.
  4. We komen met een duidelijke, op maat gesneden offerte met daarbij alle productbladen van de door ons geoffreerde producten.

Installatie

De Laat Solar Systems werkt uitsluitend met gekwalificeerd personeel. Vanzelfsprekend verzorgen wij de complete installatie, inclusief de aanpassing in de meterkast, zodat de installatie ook aan AC zijde geschikt is voor de koppeling met het stroomnet.

 

De_Rouw_Kaatsheuvel.png

Service

Uiteraard bieden wij ondersteuning bij al uw vragen. Niet alleen op technisch vlak maar ook bij laten vervallen de communicatie met uw netbeheerder of stroomleverancier “toevoegen” en de aanvraag voor de E.I.A. (de Energie Investeringsaftrek). Wij garanderen een correcte afhandeling van een gebrek of een claim. Ook na de installatie kunt u blijvend op onze begeleiding rekenen.

Wilt u contact? Mail of bel ons.