De Laat Solar Systems sponsort (deel van) zonnestroom installatie Hospice Francinus de Wind Waalwijk.

Ook dit jaar willen wij laten zien dat we niet alleen praten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Nadat bekend werd gemaakt dat het gebouw van de Hospice in aanmerking zou komen voor verduurzaming, werd door verschillende ondernemers direct de naam van ons bedrijf genoemd. Na een indrukwekkende en warme kennismaking met de Hospice en haar algemeen manager, werd meteen duidelijk dat dit bijzondere project een match was met onze MVO gedachte. Er is een installatie geplaatst met 128 zonnepanelen, Luxor mono 325WP met het SolarEdge systeem en Sunbeam montage materiaal.

Wij hebben besloten om slechts 2 / 3 van de markprijs te berekenen om zo ons steentje bij te dragen aan de verduurzaming van dit gebouw, waar vele vrijwilligers actief zijn en goede doelen aan verbonden. (onze hartelijke dank aan Keetels Elektro in Nieuwkuijk en Honcoop montage uit Waalwijk die dit project mede mogelijk hebben gemaakt) 

Hospice

 

ECOBILITY en DE LAAT SOLAR SYSTEMS sponsoren golfkar WSC.

Nu al onmisbaar voor de mannen van terreinzaken: de golfkar. We stellen de sponsoren aan u voor.

De komst van deze golfkar is mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring van Ecobility (Michael Hulscher) en De Laat Solar Systems (Marcel de Laat). Zij hebben de golfkar gesponsord in ruil voor twee jaar lidmaatschap van onze BC. Eerder vond de officiële ondertekening van de contracten plaats met op de foto van links naar rechts: Michael Hulscher, Erwin Muis en Marcel de Laat.

Ecobility.png

 

De Laat Solar Systems schenkt 88 zonnepanelen aan 'de Hondsberg in Oisterwijk'

Energie voor energie

Uit dankbaarheid voor de jarenlange steun van De Hondsberg hebben Angelique en Marcel een installatie met 88 zonnepanelen geschonken. Ze zijn in augustus 2013 geplaatst. Angelique: ‘Ik weet hoe belangrijk het werk van De Hondsberg is. We hebben zelf van De Hondsberg veel energie gekregen, daarom heet dit project Energie voor Energie.’  Marcel: ‘De installatie heeft een jaarlijkse opbrengst van ongeveer 20.000 kilowattuur. Op een monitor in de centrale hal kun je de opbrengst en het vermogen lezen. Het is een besparing die ieder jaar terug komt. Dat geld kan dan weer worden ingezet voor hulp aan kinderen van de Hondsberg.’

Hondsberg_MVO.png

  

De Laat Solar Systems helpt Wijkcentrum "in de Boomtak" Tilburg.

Constructie voor installatie van 36 zonnepanelen gerealiseerd en "stekkerklaar" opgeleverd.

Recent is met vrijwillegers een prachtig initiatief van de grond gekomen en inmiddels gerealiseerd.Na het winnen van de 'duurzaamheidsprijs' t.w.v. €. 9.000,- hebben een aantal mensen zich ingezet om hiervoor(het recent in eigen beheer aangekochte) Wijkcentrum "in de Boomtak" in Tilburg, energie-neutraal te maken.Het is ongelofelijk dat met dit bedrag een prachtige installatie van 36 panelen in hoge kwaliteit is aangelegd !

De Laat Solar Systems is benaderd om de onderconstructie en de bekabeling aan te leggen om het geheel"stekkerklaar" te maken voor de vrijwilligers die vrijdag 20 maart j.l. de 36 zonnepanelen hebben geplaatst.

Omdat wij graag maatschappelijk betrokken zijn, steunen we dit soort initiatieven en hebben we dezevoorbereiding van de uitvoering voor een 'fixed price"gerealiseerd.De voldoening en de waardering die ons hierbij ten deel is gevallen smaakt zoet; laat de zon nu maar schijnen !

marcel de laat

Marcel de Laat

Neem contact met mij op

marcel de laat

Angelique de Laat

Neem contact met mij op

Wilt u contact? Mail of bel ons.